Inschrijven

Beste geïnteresseerde,

Hartelijk dank voor de getoonde interesse in het project Rivierduinen in Silvolde.

Het is zover, na jaren/maanden van voorbereiding gaan we starten met de verkoop! Op de achterzijde ziet u welk stappenplan wij gaan doorlopen, schrijf u in voor 5 juli 2021 om 12:00 uur.

Op onze site www.rivierduinensilvolde.nl treft u vanaf 29-06-2021 om 11:00 uur veel informatie aan over dit unieke project in de Achterhoek. Dit is geen ‘doorsnee nieuwbouwproject’ zo zijn er veel zaken gemeenschappelijk geregeld en gemeenschappelijk eigendom:

Gemeenschappelijke tuin:

Temidden van de woningen en appartementen wordt een gemeenschappelijke binnentuin aangelegd door en op kosten van de ontwikkelaar. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van deze tuin.

Hal 11:

Centraal in de gemeenschappelijke tuin blijft Hal 11 bestaan, deze hal zal getransformeerd worden door en op kosten van de ontwikkelaar tot een gemeenschappelijke ruimte voor diverse doeleinden. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van Hal 11.

Zonneplan:

Op de daken van de woningen en appartementen worden in totaal 590 zonnepanelen geplaatst voor de kopers. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van dit zonneplan.

U heeft interesse en wilt inschrijven, wat is er belangrijk?

  • Op de website van www.rivierduinensilvolde.nl is het inschrijfformulier in te vullen waarop u de voorkeur voor uw favoriete bouwnummer kan aangeven.
  • Vul het online formulier volledig in, niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
  • Financiering: wij vinden het uiteraard belangrijk dat een koper weet wat hij/zij kan. Als u duidelijk bent in de mogelijkheden dan bent u een betere koper bij toewijzing van de bouwnummers.
  • Schrijf u uiterlijk in op 05 juli aanstaande om 12:00 uur.
  • De ‘vroege vogel inschrijvers’ krijgen voorrang bij toewijzing.

Interesse? Neem contact met ons op!

Om alvast enig inzicht te krijgen in de gang van zaken hebben wij dat uitgewerkt in onderstaand stappenplan:

Stap 1   De reis begint

De verkoop gaat 29 juni aanstaande vanaf 11:00 uur van start. Vanaf het moment dat we in verkoop zijn vindt u alle op dat moment beschikbare verkoopinformatie op de projectwebsite.

Vanaf deze start verkoop kunt u kijken welk bouwnummer het beste bij uw wensen aansluit en kunt u inschrijven op uw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving zal volledig online plaatsvinden via de projectwebsite www.rivierduinensilvolde.nl

Uw inschrijving moet uiterlijk op 5 juli om 12.00 uur bij ons in bezit zijn.

Stap 2   Informatie

Bent u een van de inschrijvers voor een bouwnummer dan nodigen wij u van harte uit voor een informatiegesprek over de locatie en het gedachtengoed rondom het Noaberschap. Op 8, 9 en 10 juli vinden, in groepjes van maximaal 10 personen, deze gesprekken plaats in Silvolde op de bouwlocatie. Hierbij zijn in ieder geval de ontwikkelaar, projectontwikkelaar en de makelaar aanwezig.

Stap 3   Na het gesprek

Bent u één van de gelukkigen die, na het informatiegesprek, een bouwnummer krijgt toegewezen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk verkoop- en informatiegesprek met de makelaar. Een optie op een bouwnummer geldt voor een periode van één kalenderweek vanaf het verkoopgesprek bij de makelaar.

Stap 4   Aankoop

U weet het zeker, dit wordt uw droomhuis! U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst tijdens de tekenafspraak bij de makelaar. Tijdens deze afspraak nemen jullie de overeenkomst samen door waarna u deze gaat ondertekenen.

Stap 5   De bestemming komt in zicht

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven en het verkooppercentage is gehaald gaat de bouw van start. In deze periode gaat u ook naar de notaris. Daarnaast zal u geïnformeerd worden over de bouw en oplevering van de woning.

Stap 6   Uw droomhuis is gerealiseerd

U ontvangt de sleutel en kunt gaan genieten van uw droomhuis.

×